Tel +34 977 844 136
Creative wood designs

Benvingut!

Wooden Coiled, productes artesanals de fusta

Articles 1 a 15 de 29 totals

per pàgina

Pàgina:
 1. 1
 2. 2
 • Capsa vi 1 ampolla

  Construïda amb tauler de 4mm de fusta d'okume xapat de noguer, faig o roure, per la cara exterior i envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. El muntatge del producte s'aconsegueix cosint a mà un cordill elàstic a les peces foredades. Sorpren les teves amistats amb una ampollla de vi dins d'aquesta bonica capsa que després pot ser reutilitzada com a gerro . Es pot personalitzar grabant -hi un nom, un logo d'empresa o el que més t'agradi. És un producte artesà. Un producte exclusiu per gent exclusiva.

  Mides: 300x90x90 mm

  Saber més
 • Bossa de mà

  Fabricada amb tauler de fusta de 4mm d'okume xapat amb noguer, auró o freixe per una cara i envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. Folrada al seu interior de roba a triar. El muntatge del producte es realitza cosint a mà un cordill elàstic per les peces perforades. Pots triar el color de la solapa que tanca la Bossa bandolera. Ideal per portar el mòbil, cartera, claus i tot el que necessitis dur. Es pot personalitzar marcant el teu nom o el de la persona a qui li regalis. Una Bossa de mà original.

  Saber més
 • Estoig/capsa petit de fusta

  Construïda amb tauler de fusta d'okume de 4mm xapat de noguer, faig o roure, per una cara i envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. El muntatge del producte s'aconsegueix cosint a mà un cordill elàstic a les peces foredades. Capsa bonica per posar-hi caramels, bombons.. un bonic record per un dia especial.. Es pot personalitzar grabant -hi un nom, una frase o el que més t'agradi. És un producte artesà. Un producte exclusiu per gent exclusiva.

  Mides:70x75x35 mm

  Saber més
 • Bossa petita de fusta

  Construïda amb tauler de 4 mm d'okume i xapada de faig per una cara i envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. El muntatge del producte s'aconsegueix cosint a mà un cordill elàstic a les peces foredades. Bonica bosseta per posar-hi caramels, bombons.. un bonic record per un dia especial.. Es pot personalitzar grabant -hi un nom, una frase o el que més t'agradi. És un producte artesà. Un producte exclusiu per gent exclusiva.

  Mides: 100x100x35 mm

  Saber més
 • Capsa oli 1 ampolla

  Construïda amb tauler de 4mm de fusta d'okume xapat de noguer, faig o roure, per la cara exterior i envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. El muntatge del producte s'aconsegueix cosint a mà un cordill elàstic a les peces foredades. Sorpren les teves amistats amb una ampollla d'oli dins d'aquesta bonica capsa que després pot ser reutilitzada com a gerro . Es pot personalitzar grabant -hi un nom, un logo d'empresa o el que més t'agradi. És un producte artesà. Un producte exclusiu per gent exclusiva.

  Mides: 315x80x80 mm

  Saber més
 • Pot de llapis 6 forats

  Construit amb tauler d'okume de 4 mm xapat amb fusta de noguer, faig o roure, per la cara exterior, envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. El muntatge del producte s'aconsegueix cosint a mà un cordill elàstic a les peces foredades. Bonic pot amb tapa amb 6 forats per posar-hi bolis, llapis... quedarà molt bé al teu escriptori. Es pot personalitzar grabant -hi un nom, un logo d'emoresa o el que més t'agradi. És un producte artesà. Un producte exclusiu per gent exclusiva.

  Mides: 80x80x80 mm

  Saber més
 • Capsa colors

  Construïda amb tauler d'okume de 4mm i xapat de noguer, faig o roure per una cara, envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. El muntatge del producte s'aconsegueix cosint a mà un cordill elàstic a les peces foredades.Capsa quadrada ideal per desar--hi colors, bolis, llapis... . Es pot personalitzar grabant -hi un nom, una frase o el que més t'agradi. És un producte artesà. Un producte exclusiu per gent exclusiva.

  Mides: 240x240x40 mm 

  Saber més
 • Capsa mocadors

  Construïda amb tauler de fusta d'0kume de 4mm i xapada de noguer, faig o roure, per una cara i envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. El muntatge del producte s'aconsegueix cosint a mà un cordill elàstic a les peces foredades.Capsa rectangular amb finestreta ovalada, una manera diferent de posar els mocadors de paper ,tovallons... . Es pot personalitzar grabant -hi un nom o el que més t'agradi. És un producte artesà. Un producte exclusiu per gent exclusiva.

  Mides:170x260x100 mm

  Saber més
 • Capsa de fusta amb finestra

  Construida amb tauler de 4 mm d'okume xapat de noguer, faig o roure per una cara i envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. El muntatge del producte s'aconsegueix cosint a mà un cordill elàstic a les peces foredades.Capsa de fusta amb tapa i finestra, per posar qualsevol tipus de cosa que vulguis emmagatzemar d'una manera el·legant. Es pot personalitzar grabant -hi un nom, una frase o el que més t'agradi. És un producte artesà. Un producte exclusiu per gent exclusiva.

  Mides: 270x180x100 mm 

  Saber més
 • Capsa de fusta

  Construida amb tauler de 4 mm d'okume i xapat de noguer, faig, auró, freixe o roure per una cara i envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. El muntatge del producte s'aconsegueix cosint a mà un cordill elàstic a les peces foredades.Capsa de fusta amb tapa i finestra, per posar qualsevol tipus de cosa que vulguis emmagatzemar d'una manera el·legant. Es pot personalitzar grabant -hi un nom, una frase o el que més t'agradi. És un producte artesà. Un producte exclusiu per gent exclusiva.

  Mides: 270x180x100 mm

  Saber més
 • Bossa de fusta plegable

  Construïda amb tauler de 4 mm d'okume i xapat de noguer, faig o roure per una cara i envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. El muntatge del producte s'aconsegueix cosint a mà un cordill elàstic a les peces foredades.Bossa per portar els teus documents o carpetes allà on vagis, amb la comoditat de poder-la plegar quan no la facis servir. Es pot personalitzar grabant -hi un nom, una frase o el que més t'agradi. És un producte artesà. Un producte exclusiu per gent exclusiva. Aquest producte es pot triar en les opcions de fusta de roure, faig, noguer, o lacat vermell.

  Mides: 350x300x100 mm 

  Saber més
 • Capsa vi 3 ampolles

  Construïda amb tauler de fusta de 4mm d'okume xapat de noguer, faig, roure, freixe i auróper la cara exterior i envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. El muntatge del producte s'aconsegueix cosint a mà un cordill elàstic a les peces foredades. Sorpren les teves amistats amb unes ampolles de vi dins d'aquesta bonica capsa que després pot ser reutilitzada. Es pot personalitzar grabant -hi un nom, un logo d'empresa o el que més t'agradi. És un producte artesà. Un producte exclusiu per gent exclusiva.

  Mides:305x245x90 mm

  Saber més
 • Capsa vi 3 ampolles amb tapa

  Construïda amb tauler de 4mm de fusta d'okume xapat de noguer, faig o roure, per la cara exterior i envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. El muntatge del producte s'aconsegueix cosint a mà un cordill elàstic a les peces foredades. Sorpren les teves amistats amb unes ampolles de vi dins d'aquesta bonica capsa amb tapa que després pot ser reutilitzada. Es pot personalitzar grabant -hi un nom, un logo d'empresa o el que més t'agradi. És un producte artesà. Un producte exclusiu per gent exclusiva.

  Mides: 310x257x98 mm

  Saber més
 • Capsa cava 1 ampolla

  Construïda amb tauler de fusta d'okume de 4 mm xapat de noguer, faig o roure per una cara i envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. El muntatge del producte s'aconsegueix cosint a mà un cordill elàstic a les peces foredades. Sorpren les teves amistats amb una ampollla de cava dins d'aquesta bonica capsa que després pot ser reutilitzada com a gerro. Es pot personalitzar grabant -hi un nom, una frase o el que més t'agradi. És un producte artesà. Un producte exclusiu per gent exclusiva.

  Mides:350x100x100 mm

  Saber més
 • Bossa fusta fixe

  Construïda amb tauler de fusta d'okume de 4mm, xapada de noguer, faig, roure, freixe o auró per una cara i envernissada amb impregnants a l'aigua ecològics. El muntatge del producte s'aconsegueix cosint a mà un cordill elàstic a les peces foredades. Bossa per portar els teus documents, carpetes o qualsevol objecte allà on vagis, i si vols també pot ser una bonica paperera pel teu despatx.. Es pot personalitzar grabant -hi un nom, un logo d'empresa o el que més t'agradi. És un producte artesà. Un producte exclusiu per gent exclusiva.

  Mides:350x300x105 mm

  Saber més

Articles 1 a 15 de 29 totals

per pàgina

Pàgina:
 1. 1
 2. 2