Tel +34 630 080 364
Creative wood designs

Benvingut!

Privacitat de dades

Enviarem informació periòdica sobre les novetats de productes, etc. només a aquelles persones que s'hagin subscrit a la nostra llista, i en qualsevol moment podran exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació per correu electrònic

Les dades de les targetes de crèdit viatgen encriptades directament fins al TPV de La Caixa, de tal forma que el mètode de pagament és totalment segur.

Per a qué es faran servir les meves dades?

Durant el procés de compra us demanem una sèrie de dades personals (nom,  telèfon, adreça, correu electrònic...). En cap cas i sota cap concepte vendrem, intercanviarem o distribuïrem informació personal a terceres persones o empreses sense el consentiment explícit.

Només farem servir les teves dades per enviar les comandes que hagis comprat al teu domicili i, per a fer totes les gestions neccessàries o solventar algun problema amb el transport. L'empresa no cedeix les teves dades a terceres empreses per a que t'enviin publicitat, fem aixó amb el compliment de la LOPD.

En compliment del que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 i el seu reglament, Fusteria Cogul, S.L., us informa que les vostres dades personals seran tractades e incorporades als nostres sistemes informàtics i documentals, dels quals és titular aquesta empresa. Si voleu podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició previstos a la llei, adreçant un escrit amb la fotocòpia del DNI a Fusteria Cogul, S.L., Passatge Carnisseria, 12 de La Selva del Camp (43470) o bé per email a fusteriacogul@fusteriacogul.cat. Aquest missatge va dirigit, de manera exclusiva, al seu destinatari, i conté informació confidencial i privilegiada. En cas de rebre aquest missatge per error, prego que ens ho comuniquin de forma immediata mitjançant resposta per correu electrònic, o a través del telèfon 977 844136, i procedeixi a la seva eliminació.