Tel +34 630 080 364
Creative wood designs

Benvingut!

Qui som?

La nostra empresa

Fusteria Cogul, S.L. és l’empresa de la família Cogul que compta amb més d’un segle de tradició. Per tant, podem afirmar que, des de 1896, la fusta ha estat el nostre mitjà de vida. No cal dir que, al llarg d’aquest anys, l’empresa ha anat experimentant diversos canvis generacionals. Actualment la quarta generació és qui gestiona la societat Fusteria Cogul, S.L. constituïda com a tal el 21 de gener de 1998.

Fusteria Cogul es dedica a la construcció de peces de fusta no seriades on el disseny i els materials utilitzats configuren un producte diferent i exclusiu pensat per a cada client. Fabriquem mobles a mida (de cuina, bany, armaris, etc.), portes, escales, baranes, finestres i tot el que es pugui construir amb fusta. També ens dediquem a la restauració de mobles antics. Per a més informació podeu consultar www.fusteriacogul.cat

Ens podrà trobar a Raval Sant Pere 9 bis o Passatge Carnisseria 12, 43470 - La Selva del Camp (Tarragona). tel: 977844136 i també pot contactar per correu electrònic a info@cubdefusta.com 

www.cubdefusta.com

Aquest web s’ha creat per mostrar i comercialitzar productes dissenyats i fabricats per Fusteria Cogul. Productes exclusius, personalitzables, fabricats a mida, amb fustes selectes, envernissats amb productes impregnants a l’aigua, respectuosos amb el medi ambient, reutilitzables. Productes per oferir arreu del món.

Les nostres col·leccions LLETRES DE FUSTA, WOODEN COILED, PUZZLE PARQUET, CUBMAKING i CUBFRAME són la combinació de fustes preuades fixades manualment entre elles amb corda elàstica. Podem parlar d’un producte artesà de qualitat amb el registre PAQ:00141/03, distintiu atorgat a Fusteria Cogul pel Departament de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

LLETRES DE FUSTA, WOODEN COILED, PUZZLE PARQUET, CUBMAKING i CUBFRAME són productes innovadors que volen transmetre la sensibilitat de les coses naturals. Estan pensats per a totes les persones que saben apreciar la fusta i volen gaudir de la seva bellesa . Gaudiu-ne i feu sevir la vostra imaginació per crear noves utilitats.